Weddings

 
+ Hoe ga je te werk?

Elke trouw is echter uniek en het zijn net die speciale momenten die eigen zijn aan jullie dag die ik graag in beeld breng. Dit moet een van de mooiste dagen van jullie leven zijn en deze foto's zouden dat moeten reflecteren. Als fotograaf probeer ik zo onopvallend mogelijk aanwezig te zijn en zo de magische en spontane momenten van de dag weer te geven. Doorheen de dag nemen we ook even een moment om samen een shoot te doen, hierbij begeleid ik jullie graag om ook deze sessie zo plezant en comfortabel mogelijk te maken.
+ Wanneer zijn de foto's klaar?
Na ongeveer twee tot drie weken ontvang je de bewerkte en zorgvuldig geselecteerde foto's op USB-stick of via het internet. Naargelang welk foto pakket je selecteert op voorhand ontvang je ook nog een fotopakketje waarin je de polaroids van het feest kan vinden, een gepersonaliseerd trouwkaartje, een fotoalbum, en de bedankkaartjes voor de genodigden.

+ Hoelang blijf je?
Zolang jullie willen! Ik raad wel aan om minimum 6 uur aanwezig te zijn om zo een verhaal te vertellen en een maximum aantal uren van 16 omdat zowel ik als mijn camera tegen dan niet meer optimaal functioneren. Indien jullie toch langer wensen, is dit mogelijk door met een tweede fotograaf te werken.

+ Ben je beschikbaar voor foto's in het buitenland?
Jazeker - eender waar te wereld! Ik woon momenteel in Oostende, België maar zit geregeld ook in Los Angeles, California. Naast fotografie is reizen mijn grote passie dus niets liever dan uw trouw te fotograferen in het buitenland, met voorkeur Fiji of de Bahama's dan. Voor huwelijken in het buitenland vraag je best een aparte offerte aan om zo een concreet beeld te krijgen van mogelijkse reiskosten.

+ Word er voordien afgesproken?
Het is mijn taak om op een zo visueel aantrekkelijke manier jullie speciale dag vast te leggen. Daarmee vind ik het ook belangrijk om jullie op voorhand wat te leren en zo te overlopen wat de mogelijkheden zijn en welke ideeën en soort foto's jullie voor ogen hebben. Zo weten we beiden wat we kunnen verwachten.

+ Wat is er allemaal inbegrepen?
Bij het basispakket kom ik uiteraard de trouw fotograferen voor het geboekte aantal uren. Hier word op voorhand overlegd vanaf hoelaat ik die dag aanwezig zal zijn. Op jullie trouwdag word er ook een moment voorzien om een photoshoot samen te doen en indien gewenst ook met de familie. In de prijs inbegrepen zitten ook de 1 of 2 meetings vooraf zodat ik jullie beter kan leren kennen en er duidelijkheid is voor beide partijen en een gepersonaliseerd trouwkaartje. Als optie kun je ook enkele polaroids laten nemen, een foto-album van jullie trouwdag bestellen, bedankkaartjes, aanwezigheid van photobooth moment tijdens jullie dag, ...

+ Doe je ook verlovingsshoots?
Met plezier zelfs! Verlovingsshoots zijn super om te doen en gaan meestal gepaard met veel pret en zo kunnen jullie ook al een idee krijgen van mijn manier van werken. Daarnaast is het ook mogelijk om bij mij jullie uitnodigingskaartjes te laten maken en dan kunnen we deze verlovingsfoto's hier ook voor gebruiken..

+ Is er een mogelijkheid tot het aanvragen van foto-albums?
Yes - deze mogelijkheid is er. Foto-albums worden door mij gelay-out samen met jullie inspraak van de selectie van de foto's. Voor meer info ivm de prijzen voor foto-albums gelieve dan contact op te nemen.

+ Hoeveel kost dit nu?
Elk huwelijk is verschillend en zo zijn ook al jullie wensen anders, dus voor een precieze prijs voor jullie huwelijksreportage neem je het best contact op met mij om dit zo concreet mogelijk te kunnen overleggen.

+ Nog vragen?
Neem gerust contact op met mij via volgend mailadres: stefreynaert@gmail.com voor al jullie vragen en om verder te kunnen afspreken.

Photoshoot

Deze fotosessie is voor iedereen, zonder uitzonderingen.
Voordien word er overeengekomen welke stijl we op zullen gaan zodat je eigen persoonlijkheid naar buiten komt tijdens de shoots.

Het belangrijkste is dat er op een unieke maar ook speelse manier een fotoreeks tot stand kan komen.

Er zijn voor mij geen bepaalde regels, het gaat vooral over eerlijk en echt zijn met je onderwerp en daardoor hun echte vreugde laten overkomen.

Zowel voor persoonlijk gebruik als voor magazines. je website, je bedrijf, reclamecampagnes, promotie van artiest, …

Deze sessies kunnen zowel in de studio als op locatie plaatsvinden.

Aarzel zeker niet om contact op te nemen voor verder info.

 

Event/Business

Beschikbaar voor alle evenementen zoals fashion shows, feestjes, openingen, bedrijfsevenementen maar ook voor prive feesten zoals communies, verjaardagen, ...
Ik zorg ervoor dat de beste momenten van het event op beeld staan.

Aarzel zeker niet om een offerte aan te vragen.

 

Reportages

Het volgen van een videocrew voor vier maanden, het in beeld leggen van Paralympische atleten tijdens hun trainingen

tot een persoonlijke dagreportage van een up and coming surfer.

Allen voorbeelden van reeds afgewerkte reportages die ook te zien zijn in mijn projecten op deze site.

Zowel bedrijven als particulieren kunnen hiervoor bij mij terecht.

Wil je een reportage van je bedrijf om zo de look-and-feel beter te kunnen overbrengen of wil je als sporter, artiest, muziekgroep…

een fotoreportage over jezelf, alles kan.

Er kan zowel in het binnen- als buitenland gewerkt worden.

 

Setfotografie

Al van kinds af aan was ik gebeten door de filmwereld waardoor de ultieme combinatie van fotografie en film altijd het perfecte scenario leek.

Het deels onzichtbaar trachten te zijn op een filmset en op die manier zowel het leven achter de schermen vast te leggen als still foto's te nemen.

Ik vind het fantastisch om deel uit te maken van een groter project en zo samen met creatieve mensen een geheel te kunnen creëren

en mee te kunnen werken aan zowel kortfilms, langspeelfilms, documentaires, ...

Ik leg zowel het leven achter de schermen op een filmset vast als het nemen van still foto's. Zowel kortfilms, langspeelfilms, documentaires, ...

Aarzel zeker niet om een offerte aan te vragen. stefreynaert@gmail.com

 

Alles is mogelijk.

Heb je een vraag of idee in verband met een fotografisch project maar je weet niet zeker waar ermee te gaan: hier ben je aan het juiste adres.

Er zijn zo goed als geen limieten en ik sta open voor elke creatieve aanvraag.

Vul onderstaand formulier in om contact met me op te nemen of stuur een mail naar: stefreynaert@gmail.com

 

Daar elk project anders is worden de prijzen onderling overeengekomen.